Apinalaatikko

Apinalaatikko - Mari Karsikas ja #ImWithSanna

Episode Summary

Sanna Marin esiintyi Trendi-lehdessä ilman paitaa ja siitä nousi ensin someraivo ja sen jälkeen naisvihaa vastaan taisteleva kansanliike #ImWithSanna. Trendi-lehden päätoimittaja kertoo, miten maailman mediat innostuivat taas kerran pääministeristämme ja kuinka Sanna Marinilla on täydellinen kamerailme.

Episode Notes

Sanna Marin esiintyi Trendi-lehdessä ilman paitaa ja siitä nousi ensin someraivo ja sen jälkeen naisvihaa vastaan taisteleva  kansanliike #ImWithSanna. Trendi-lehden päätoimittaja kertoo, miten maailman mediat innostuivat taas kerran pääministeristämme ja kuinka Sanna Marinilla on täydellinen kamerailme.

Mikä tekee Sanna Marinista ikonin, jota puolustetaan leijonien lailla myös ulkomailla? Mitä Marin edustaa?

Vieraana Trendi-lehden päätoimittaja Mari Karsikas, joka on antanut lokakuusta lähtien haastatteluita Sanna Marinista maailman medioihin ja on esiintynyt jopa dubattuna Japanin television aamuohjelmassa.

Lisäksi paljastuu, kauanko Marinin kuvaukset kestivät ja mitä muuta pääministeri ehdi tehdä kuvausten aikana. Normaalisti Trendin pääjuttua kuvataan kokonainen työpäivä.

Podcastin taustalla on Jonas Lundqvistin ottamat kuvat toimittaja Anni Peltolan Trendi-lehteen kirjoittama artikkeliin Sanna Marin: "On selvää, että nämä vuodet jättävät jälkensä".

Lisätietoja Apinalaatikosta ja muut jaksot  löytyvät Apinalaatikon verkkosivuilta.